Guestbook

Consult or leave your opinion in our guest book.

44 review(s)
Posted by Marco, 27/05/2015
Great location with a town close by. Enough to do (paintball, rafting). Nice animation team with hot english girl.
Posted by sminsFash, 04/06/2012
I am a loyal reader but i dont like to comment usually, but nowadays i just thought i would let you know my thanks. cheers!
Posted by van Oosterhout, 11/01/2011
Bonjour In 2011 zijn we er weer. We komen met twee gezinnen weer voor drie weken naar jullie toe. Een zeer goed teken om voor het 10e jaar de camping te bezoeken. We hoeven aan de kinderen ook niet te vragen waar ze naar toe willen. Et un bonne 2011 pour tout. René, Gudule, Remi, Lara en hond Roel

Posted by Hans en Marieke Paardekooper, 24/10/2010
Begin juli 2010 zijn wij met twee jongens van 16 en 13 naar deze geweldige camping geweest.
We hadden 10 dagen geboekt maar hebben dagen bijgeboekt, zo leuk was het.
De mensen van de camping zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en niets is hen teveel!
De omgeving is fatastisch en voor pubers is er 's avonds vaak, net buiten de camping, een kampvuur en dat soort samenkomstzaken. Al met al komen wij hier zeker nog een keer terug!
Posted by familie Veldhuis, 23/08/2010
Het was hier heel erg super de luxe leuk! We hebben een topvakantie gehad, in het zwembad en bij de rivier was het heel leuk. De omgeving was prachtig en ik heb echte geiten en marmotten gezien. Het raften was ook leuk. Het eten in het restaurant was heel lekker! Dus het was een top-vakantie (camping)!!!
Posted by Fam. 2x Hennipman, Blijleven, Hoofddorp, 23/08/2010
Lieve mensen van Rioclar. Wij hebben genoten van de omgeving en jullie mensen. Komen graag nog eens terug!!!
Posted by Thomas, Louise, Maurits, Fred en Ina Bonthuis, 23/08/2010
We hebben hier een fantastische tijd gehad. Heel ruime plek, leuke animatie, zowel voor jongeren als voor de ouders. Ik vond het hier klantvriendelijk. Heb +- 16 campingrecepties bezocht in de loop der jaren, maar Annelies verdiend een dikke 10! Onze kinderen (13 - 16 jaar) hebben het hier fantastisch gehad!
Posted by Gudule, René, Rick, Remi, Lara en Roel de hond, 23/08/2010
Waarom... ik weet het niet. Iedere keer (9) voel ik me weer thuis. De gastvrije mensen, de mooie bergen en de ruimte op de camping. Volgend jaar jubileum (10X) We zorgen dat we er weer zijn!
Posted by Brigitte, Raymond en Joster, 23/08/2010
Het was hier geweldig. De camping is prachtig. Een fantastisch mooie plek in de Alpes de Hautes Provence. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Vooral heel veel dank voor alle hulp met alle mogelijkheden voor onze Joster met zijn 'platre'. Speciale knuffel voor Annelies. Je bent een engel. Het eten en de service in het restaurant waren ook super! Dikke zoen.
Posted by Familie Loef (plaats 86), 22/08/2010
Wij hebben het hier heel leuk gehad, veel fiets en wandelmogelijkheden. Annelies, ook jij onze complimenten, je bent altijd vrolijk en behulpzaam! Jammer dat we je niet meer hebben getroffen omdat we al vroeg zijn doorgegaan. Vele groetjes van de hele familie!
Posted by Jona uit Utrecht, 22/08/2010
Ik vond het heel leuk hier! Bedankt voor alle zorgen! Merci et Au revoir :-)
Posted by Boy, Lisette, Sophie, Christine, Florence, 22/08/2010
Gruëzi! Het was weer een hele fijne tijd hier! 'Liebe GrüBe aus CH'. Annelies, heel erg bedankt voor alle goede zorgen
Posted by familie Slooten, 22/08/2010
Het was onwijs mooie omgeving. Heerlijk weer en vooral een fijne ontvangst!
Posted by Kees, Anna, Luca et Bruno, 22/08/2010
Wat willen we nog meer... gastvrijheid en behulpzaamheid toen we met autopech nog wat langer bleven. Fijne tijd hier gehad!
Posted by Lambert, Carina, Kristof, Martijn, Koen, Dorien en Elke, 22/08/2010
Het was weer de moeite waard. En zijn er volgend jaar zeker weer!! De Belgen van de "141" hadden het weer SUPER naar hun zin en zijn er volgend jaar weer! Wij hopen dat jullie er dan ook weer allemaal zullen zijn!
Posted by familie DAUM, 22/08/2010
Beste campingbeheerders, we hebben het hier heel erg naar onze zin gehad: veel vriendelijkheid, persoonlijke benadering en zelfs nog hulp bij het maken van ons 'terras' (Raoul heeft twee bomen gekapt voor ons!) De camping is rustig ondanks de grootte en is ons erg goed bevallen. Merci pour tout!
Posted by Jaap en Lieke, 17/08/2010
We zijn dit jaar voor het eerst met zijn tweeën naar de camping geweest. Leuke camping vooral voor pubers. Jammer dat je niet kunt zwemmen in de rivier en dat er weinig bedrijvigheid bij de rivier is. Personeel heel vriendelijk. Zo zou je op iedere camping wel ontvangen willen worden. Sanitair matig. Animatie avonden leuk, maar mogen wat creatiever. Zeer ruime plekken. Groeten Jaap (20) en Lieke (19)
Posted by Kees, Dineke, Koen en Ilse Ramsteijn, 16/08/2010
Wij zijn dit jaar voor de 2e keer op deze camping geweest. De ontvangst was zeer hartelijk en altijd staat men klaar voor de campeerder. Bij de receptie zijn veel mooie wandelingen te verkrijgen. Ook dit jaar was er veel jeugd. We hebben genoten van het weer, het zwembad en de omgeving. Dit jaar was het sanitair schoner. Veel sportieve mensen is er veel te doen en de jeugd ligt heerlijk bij het zwembad en zit ´s avonds te internetten of hangen rond bij de midgetgolf. Er is voldoende toezicht zodat het heerlijk rustig blijft. De plekken zijn mooi en ruim.
Kortom een aanrader voor sportieve gezinnen met pubers.
Posted by Cristel, 16/07/2010
Wij gaan over een paar weken naar deze camping, ik heb begrepen dat je hier vandaan kunt gaan raften; weet iemand wat dat kost?
Hopelijk hoor ik het van iemand, kan ik er rekening mee houden.
Dank jullie wel alvast.
Posted by Fam. Stoker, 18/04/2010
Wij zijn vorig jaar op camping Rioclar geweest. We hebben erg genoten van de camping, het warme ontvangst van het vriendelijke personeel en de goede tips voor uitjes in de omgeving. Daarbij is de omgeving schitterend en kun je hier geweldig raften. We komen zeker nog eens terug!
Posted by fam. v/d looij, 31/08/2009
De laatste 2 weken van augustus hebben wij van onze vakantie genoten op camping rioclar.
Een mooie camping met ruime plaatsen, een lekker zwembad en overal supervriendelijk personeel.
Vooral onze vlaamse "gastvrouw" was supervriendelijk en niets was haar teveel om ons wegwijs te maken in de franse alpen.
Kortom, we hebben een fantastische vakantie gehad op deze camping en de mooie natuur en activiteiten in de omgeving.
Echt een aanrader!!!!!!!
Posted by René, Gudule, Rick, Remi, Lara, 20/08/2009
Ook voor de achtste keer was het weer super!
Ook ik kom volgende keer weer terug!
Tot volgend jaar zeker weer!!!
Posted by familie Wijman de Snoo, 19/08/2009
Het was weer een heerlijke vakantie, we hebben genoten!!
Bedankt om het weer zo gezellig te maken aan Annelies en de campingbaas en de rest van het personeel.

tot volgend jaar.
Posted by Martin, Amber, Iris, Anita, 15/08/2009
Beste medewerkers van Rioclar,
Nogmaals héél hartelijk dank voor de warme ontvangst, de vriendelijkheid tijdens ons verblijf en die heerlijke fles wijn en de lieve woorden bij het afscheid.
We zullen op jullie proosten!
Posted by Dion, 12/08/2009
Het was weer een leuk jaar. Sta hier nu al drie jaar en elk jaar is het super. En veel nederlanders en goede fransen waar je best leuk mee kunt praten. In één woord... geweldig!
And respect for Clement and Tony
Posted by Femke, 07/08/2009
Ik vond het leuk
Posted by Ron, Annemarie, Dave en Rocco Leenders, 26/07/2009
Wat een leuke camping... we hebben een super vakantie gehad! Jullie hadden leuke tips over de omgeving, wel hebben veel gezien, sneeuw, marmotten, watervallen...
Jullie waren ook erg behulpzaam toen we aankwamen, met een beetje geluk komen we morgen weer van onze eigen plek af, anders blijven we hier tot het einde van het seizoen staan (dat is geen straf overigen...)
Groetjes!
Posted by Familie Wassink, 22/07/2009
We hebben een geweldige tijd gehad op deze camping. Er was elke dag wel wat te doen, er waren veel jongeren en het personeel was heel aardig en behulpzaam! Het was echt superleuk... Bedankt voor alles en misschien tot volgend jaar :-)
Veel liefs en groetjes van de familie Wassink
Posted by Familie Schoep, 18/07/2009
Wij hebben een mooie tijd gehad hier. De camping is prachtig, grote plaatsen! Onze zoon van 14 jaar heeft zich nog nooit zo vermaakt als op deze camping! Misschien komen we volgend jaar weer terug!
Posted by Familie Van den Bor uit Zwanenburg, 15/07/2009
Een heel fijne vakantie gehad met ons drieën. Het was super! Onze jongste zoon heeft zich hier kostelijk vermaakt. Veel leeftijdsgenoten voor hem. Zelfs van vorig jaar van een andere camping heeft hij mensen ontmoet. Wie weet... misschien volgend jaar weer als de jongste wederom meegaat!
Het weer fantastisch... 1 onweersbui!!!
Posted by Lambert en Carina, Koen en Martijn van de 141, 06/07/2009
Prachtige omgeving, supergezellig, familiaal, persoonlijk: een echte thuis...
Annelies, Pierre, Clement, Tony en de rest... jullie zijn gewoon GEWELDIG. Tot volgend jaar op de 141 !!!
Posted by Dorien van de 141, 06/07/2009
Heeey! Ons verblijf was echt top! Daarom komen we volgend jaar zeker terug! Het was hier SUPER !!!
Ik dank jullie ook voor alles...
Groetjes van Dorien
Posted by Elke van de 141, 06/07/2009
Hallo,
wij gaan vertrekken met een grote spijt maar komen volgend jaar zeker terug! Het was hier heel gezellig, goede animatie!
Ik dank jullie voor dit leuke verblijf... Groetjes van Elke
Posted by Karin Wessels, 21/07/2008
Bedankt voor de fijne vakantie. Zeker voor de kinderen, 12-15, is het een super vakantie geworden. Ik mis het uitzicht en wil nu al terug.
Posted by Davenport family, 15/01/2008
The last day of a FANTASTIC two weeks holidays ! Bright sunny days filled with fun, laughter, news friends, adventure and discovery, cool, crisp nights, sipping wine while the children play in total freedom.
The Ubaye river flows relentlessly offering her beauty to all who meet her.
Lifetime memories for our family have been made here at Camping Rioclar !

Merci à tous !
(Marya, Richard, Zillah et honnah - Antibes France)
Posted by WCA de la Belgique, 11/08/2006
Wij hebben hier een week vertoefd. Met de fiets hebben wij alle belangrijke cols uit de regio beklommen, met als hoogtepunt 'La Bonnette'! Voor de rest hebben wij ons geamuseerd op de camping waar alle mensen zeer vriendelijk zijn! In naam van de WCA danken wij iedereen...
Posted by Fabien, Jeanne, Kim en Joep en Dorus de hond, 26/07/2006
Lekker genoten van de omgeving. Bedankt voor alle medewerking waarmee ons verblijf hier echt vakantie is geweest! Dorus (hond) heeft op de camping een leuk vriendinnetje gekregen!
15 dagen hier vertoefd, prachtige omgeving, fijne, zorgzame vriendelijke beheerders. En natuurlijk een erg enthousiaste, lieve Belgische spil (Annelies). Dank! En misschien tot volgend jaar...
Posted by Jeanne, Fabien en de kinderen, 26/07/2006
15 dagen hier vertoefd, prachtige omgeving, fijne, zorgzame vriendelijke beheerders. En natuurlijk een erg enthousiaste, lieve Belgische spil (Annelies). Dank! En misschien tot volgend jaar...
Posted by Henk en Ada uit Huizen, 22/07/2006
Voor het eerst in Barcelonnette... Super!
Prachtige omgeving, mooie camping, vriendelijke mensen.
Een aanrader!
Posted by Lambic en Jeromeke van Café den Os, 20/07/2006
Camping dik in orde! De patron en het meisje van Antwerpen aan de receptie zeer sympa...
Remember us!
Posted by Wilma en Jeroen, 03/07/2006
Jammer dat we gaan vertrekken. We vonden hier heerlijke rust en comfort. Vooral de koelkast i.v.m. een vervanging van onze elektrische koelbox was fantastisch! Prima service van de camping, de technische man en de receptionniste, die ons heel goed en prettig hebben geholpen. Complimenten aan de eigenaren van Rioclar!
Posted by George and Lesley, 02/07/2006
We enjoyed a wonderful stay in beautiful surroundings with friendly staff and necessary amenimes.
Highly recommended and we will return
Posted by Youri, Joachim ,Hugo, Rowan, Kurt en Dirk, 01/07/2006
Mooie omgeving, ideale fietsgelegenheid. Leuke camping en toffe chalets. Barcelonnette is ook een gezellig plaatsje om wat rond te luieren. Al bij al een heel toffe week. Moe maar voldaan terug naar Belgenland met 436 km in de fietsbenen!
Posted by Familie van Zuidkorn, 29/06/2006
Wij zijn hier voor de negende keer geweest en het doet ons goed te zien dat de nieuwe leiding uitzettend zijn best doet de bestaande goede reputatie van de camping te continueren. Het is hier altijd goed toeven.
ANWB
ANWB
Camping-Frankrijk.nl
Camping-Frankrijk.nl
ACSI
ACSI

Rioclar*** News Info of Ubaye valley

Don't miss our low-season offerings !

The 2020 Season is starting!

Please check our offerings at our promotions &offers page.

Hot deals Barcelonnette Visit Ubaye in preseason

Back to top
Navigation Menu